LPG CELLU M6 ENDERMOLOGIE

 •     Endermologia este o tehnica exclusiva de stimulare celulara prin mecano-transductie. Imaginata, inventata si patentata de LPG in anul 1986, asigura un tratament 100% natural transformand tesutul conjunctiv in scopuri  estetice sau terapeutice.

  LPG Cellu M6 are programe destinate pentru:

  –  drenaj limfatic – pregatirea corpului inainte de efort fizic – recuperare dupa antrenamente – programe pre si post- liposuctii – programe de relaxare – programe pentru contracturi musculare etc.

  Aparatul dispune de 3 tipuri de rollere motorizate independent, permitand sistemului sa actioneze asupra tesutului in ambele sensuri.

  Roll in – pentru SLABIRE (celulita fibroasa si grasimea profunda): Declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite (celulele de grasime), determinand ruperea si eliminare acidurilor grase. 2. Roll out – pentru FERMITATE (tonus si microcirculatie). Stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina pentru o piele tonificata, ferma. 3. Roll up – pentru REMODELARE (celulita clasica, conturare, piele lasata). Dezorganizeaza grasimea depusa neuniform, intinde pielea, eliminand aspectul de gropite.LPG Cellu M6 endermologia este o terapie ce faciliteaza detoxifierea organismului. Este esential ca pacientul sa bea o cantitate suficienta de apa ( min 2 l) inainte si dupa tratament. O sedinta de endermologie dureaza intre 30 si 45 de minute, iar pentru rezultate excelente sunt necesare 10 – 20 de sedinte, de trei pe saptamana. Pentru efectuarea masajului endermologic, pacientul trebuie sa poarte un costum subtire si mulat, ca un ciorap, care ii cuprinde tot corpul. Masajul trebuie sa acopere tot corpul, insistandu-se doar pe zonele cu probleme. Pentru rezultate optime, endermologia trebuie completata cu o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice periodice.

  LPG Cellu M6 este soluția ideală pentru a scăpa de kilogramele în plus atât pentru doamne cât și pentru domni.

  LPG Cellu M6 elimina toate riscurile pe care le implica o  operatie chirurgicala, avand totusi aceleasi rezultate . Este o solutie recomandata pentru toate tipurile de celulita, chiar si in cele mai avansate stadii ale ei, chiar si in cazul adipozitatilor “incapatanate” care refuza sa fie eliminate prin alte metode. Remodeleaza corpul si reduce volumul mobilizand diferite tesuturi in actiunea de eliminare a grasimilor si toxinelor. Endermologia cu Cellu M6 este un tratament modern, non-invaziv si extrem de eficient in combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia. Datorita costumului special nu exista riscul de a se sparge vasele capilare si nici de a se produce vanatai.

  Principiul de functionare al aparatelor in endermologie este cel al masajului sub presiune – vacuum – aparatul executand miscari de “dute-vino” pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate.

  Masajul de compresie ajuta la o mai buna irigare a pielii si la activarea lipolizei – arderea grasimilor. Manevrele ritmice stimuleaza fibroblastele, avand ca rezultat producerea colagenului si a elastinei.  Pielea este reintinerita dupa doar 15 sedinte terapeurtice.

  Tratament pentru celulita- Prin masaj se urmareste desprinderea “cocoloaselor” formate in tesutul adipos si se amelioreaza aspectul de “coaja de portocala” al pielii, fiind activata astfel circulatia fluidelor – sange si limfa – in organism. Un minim de sedinte necesare pentru ameliorarea celulitei este 20.

  Tratament cosmetic- Masajul endermologic pentru fata si decolteu, prin vacuum si stimulare ritmica, ofera schimbari vizibile in textura pielii. Mastfel se realizeaza drenajul limfatic, stimularea fibroblastelor si relaxarea musculara. Endermologia in cosmetica se adreseaza urmatoarelor aspecte: ten acneic, pori mariti, congestia sinusurilor, piele matura cu riduri, ten cu aspect tern, contururi faciale lasate. 

  Alte beneficii ale endermologiei: – Ameliorarea spasmelor si durerilor musculare. – Promovarea circulatiei sanguine si limfatice – Reducerea dimensiunilor corpului – remodelare corporala. – Tonifierea pielii. – Activeaza metabolismul.

   ENDERMOLIFT garantează rezultate imediate: efect splendoare instantaneu, efect lifting natural. Rezultatele se îmbunătăţesc după fiecare şedinţă: riduri atenuate, contururi tonifiate şi culoare mai luminoasă. Tratament  facial  pentru  stralucire  LPG (15’)-  Stimularea mecanică  ajută vascularizarea, reoxigenarea  şi activează drenajul toxinelor pentru a ilumina pielea

  ENDERMOLIFT vă permite să iluminaţi culoarea pielii, redându-i în totalitate splendoarea.

  Tratament  lifting  ochi  LPG (20’)- Reduce ridurile din zona conturului ochilor, elimina cearcanele , pungile de sub ochi. Tratament fermitate si activare  collagen  LPG (30’)- Relaxarea cutanată e cauzată de încetinirea producţiei de fibre de colagen şi elastină ca operă a fibroblastelor. Pielea începe să îşi piardă compactarea şi apar primele semne ale îmbătrânirii. Tratament  anti-rid  LPG (30’)- prin stimularea mecanică se reactivează metabolismul celular: se elibereaza colagen şi elastină, substanţele responsabile de tonusul şi elasticitatea pielii. Tratament  regenerare  celulara  si  lifting  nonchirurgical (30’)- Prin intermediul reorganizării fibrelor de colagen, ţesuturile pielii devin mai bine structurate şi mai armonioase. Vizeaza fiecare rid , umple ridurile in mod natural din interior , reduce pliul nasolabial. Tratament  barbie  dubla , slabire  contur  facial (30’)- Reduce barbia dubla si partea inferioara a fetei Tratament  lifting  bust si decolteu LPG (25’)- Tratament complet pentru  gat si decolteu in urma caruia pielea are un aspect tanar, gatul este tonifiat si pielea decolteului este netezita.

  Slabire –  Sculptare –  Fermitate  –  Netezire

  Dupa varsta de 26 ani, celulele tinere isi reduc productia de colagen si elastina, iar pielea pierzandu-si din densitate, ceea ce duce la aparitia ridurilor.  Conturul facial isi pierde densitatea, iar tenul devine tern.

  Tehnica antirid de la LPG foloseste mecanotransductia pentru a stimula fibroblastii si pentru a oferi densitate tesuturilor delicate ale fetei si decolteului. Astfel tesutul este reactivata productia de colagen si elastina. Chiar dupa prima sedinta, se poate simti si observa decongestionarea conturului fetei si tesuturilor din jurul ochilor, pometii „se ridica”, liniile fine de expresie dispar. Dupa primele sedinte, pielea devine mai elastica, se elimina astfel tesutul adipos din zonele cu probleme (obraji, gusa). In acest fel veti avea un lifting non-chirurgical.

 • TIMP PRET LEI/SED
  FEMEI BARBATI
  TRATAMENT ENDERMOLOGIE CELLU M6 30 MIN 75 80
  TRATAMENT TONIFIERE 30 MIN 90
  TRATAMENT FACIAL PT STRALUCIRE 15 MIN 80
  TRATAMENT LIFTING OCHI 20 MIN 90 95
  TRATAMENT ACTIVARE COLAGEN 30 MIN 100
  TRATAMENT ANTI RID 30 MIN 100
  TRATAMENT BARBIE DUBLA, SLABIRE, CONTUR FACIAL 30 MIN 100 110
  TRATAMENT REGENERARE CELULARA 30 MIN 100 110
  TRATAMENT LIFTING BUST 25 MIN 100
  COSTUM BUC 100 116

 • Pachet 1- 370 lei
  – 1 sed trat facial pt stralucire+ 1 sed trat lifting ochi- 35 min
  – 1 sed trat activare colagen- 30 min
  – 1 sed tratament anti-rid- 30 min
  Pachet 2 – 376 de lei
  – 1 sed trat facial pt stralucire+ 1 sed trat lifting ochi- 35 min
  – 1 sed trat activare collagen- 30 min
  – 1 sed tratament anti-rid- 30 min
  – 1 sed trat barbie dunla, slabire, contur facial
  Pachet 3 – 3 sedinte lpg cellu m6 endermologie – 240 lei:
  – 3 sedinte de trat barbie dunla, slabire, contur facial
  Sau
  – 3 sed tratament regenerare celulara
  Sau
  – 3 sed tratament lifting bust
  Pachet 4 – 400 lei
  – 5 sed trat barbie dunla, slabire, contur facial
  Sau
  – 5 sed tratament regenerare celulara
  Sau
  – 5 sed tratament lifting bust
  Pachet 5 – 3 sedinte lpg cellu m6 endermologie- 180 lei
  Pachet 6 – 5 sedinte lpg cellu m6 endermologie- 300 lei
  Pachet 7 – 3 sedinte lpg – tratament de tonifiere- 216 lei
  Pachet 8 – 5 sedinte lpg – tratament de tonifiere – 360 lei
  Pachet 9 – 388 lei
  – 3 sedinte enddermologie cellu m6
  – 1 sed trat de tonifiere
  – 1 sed trat facial pt stralucire+trat lifting ochi
  Pachet 10 – 596 lei
  – 3 sedinte enddermologie cellu m6
  – 2 sed trat de tonifiere
  – 2 sed trat facial pt stralucire+trat lifting ochi
  Pachet 11 – 340 lei
  – 3 sedinte enddermologie cellu m6
  – 1 trat barbie dubla, slabire, contur facial
  – 1 sed tratament regenerare celulara
  Pachet 12 – 468 lei
  – 3 sedinte enddermologie cellu m6
  – 1 trat de tonifiere
  – 1 sed tratament regenerare celulara
  – 1 sed trat facial pt stralucire+trat lifting ochi

NOUTATI
CLUB MARIA

Program:
Luni-Vineri 08:00-20:00
Sambata: 08:00-16:00
Duminica - Inchis
B-dul Octavian Goga, Nr 4, Bl. M26, P, Sector 3, Bucuresti
Email: office@club-maria.ro
cllub.maria@yahoo.com
Programari:
0735 372 296 / 0760 302 769
0723 228 806 / 021 320 86 98